Térkép betöltése...

Prestige Home

Békéscsaba, Belváros      Térkép
34 603 250 Ft Eladó
Téglalakás
  • 63 m2
    alapterület
  • 1 + 2 fél szoba
  • félemelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6152592
Hirdetéskód
6152592
Irodai kód
2702909
Elhelyezkedés
Békéscsaba, Belváros
Ár
34 603 250 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újépítésű
Alapterület
63 m2
Szobák száma
1 + 2 fél
Emelet
félemelet
Fűtés
Geotermikus
Építés éve
2020
Dr. Futaki Zoltán Gergelyné

+36-30-mutasd

+36-(30) 9462971

Üzenet küldése

Leírás

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 18 lakásos társasházban napfényes magasföldszinti, első illetve második emeleti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek modern, energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.Ez a 60,02 nm alapterületű +3,77nm loggiás délnyugati fekvésű lakás a csendes Knézich utcára néz. A zárt lépcsőházból a lakásba belépve egy kis előtérbe érkezünk az előtérből nyílik a WC. Tovább haladva az egy légterű nappali-konyha-étkező fogadja a lakásba érkezőket, innen tudunk a napfényes déli fekvésű 3,77 nm loggiára is kilépni.A konyha a nappalihoz szorosan kapcsolódik, de annak megálmodása az új tulajdonosra lesz bízva. Ehhez a lakáshoz két hálószoba van tervezve valamint egy 4,27 nm es fürdőszoba ahol a leendő lakó fogja eldönteni fürdőkádat vagy tusolót szeretne beépíttetni.A lakás energiatakarékos, modern fűtés-hűtéséről geothermikus energia gondoskodik. Az "OKOS OTTHON " minden lakás tartozéka az elektromos redőnyökkel illetve a szellőztetőrendszerrel együtt. Egyedi igényeket melyek megtervezésében akár belsőépítész segítségét is tudjuk biztosítani, a kivitelezővel történő egyeztetés után meg lehet valósítani. Minden lakásban a fürdőszoba és WC kialakítását 3D -s térítésmentes, látványtervvel segítjük. Minden lakáshoz mélygarázsban parkolóhely megvásárolható, ahol egyedi igények alapján elektromos autó töltéséhez csatlakozás kialakítható.

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 18 lakásos társasházban napfényes magasföldszinti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek, modern energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.
Dr.Futaki Zoltánné 0630-9462971

Tulajdonságok

saját parkoló
lift