Térkép betöltése...

Knézich Károly utca

Békéscsaba      Térkép
18 326 000 Ft Eladó
Téglalakás
  • 33 m2
    alapterület
  • 1 szoba
  • 1. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6498777
Hirdetéskód
6498777
Irodai kód
3077253
Elhelyezkedés
Békéscsaba
Ár
18 326 000 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újépítésű
Alapterület
33 m2
Szobák száma
1
Emelet
1.
Fűtés
Geotermikus
Építés éve
2020
Dr. Futaki Zoltán Gergelyné

+36-30-mutasd

+36-(30) 9462971

Üzenet küldése

Leírás

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő,modern a környezettel harmonizáló 18 lakásos társasházban napfényes magas földszinti, első illetve második emeleti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek modern, energiatakarékos házban a legmodernebb technológiákat felvonultatva. Gondoltak a technika és a kényelem rajongóira is, így okos a leendő tulajdonosok otthonának hőmérsékletét bármikor, akár a telefonjukról is szabályozhatják, így mire hazaérkeznek, már az otthon melege, vagy hűs levegője fogja várni.Egyedülállóan minden lakás okos otthon, alapárion biztosított:
-megújuló energia felhasználása
-távolról vezérelhető fűtési rendszer (pl: telefonról)
-padlófűtés, mennyezeti fűtés-hűtés
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.Ez a 31.79 nm alapterületű + 3.93 nm terasz, délkeleti fekvésű lakás a csendes Csaba sétányra néz. A zárt lépcsőházból a lakásba belépve egy kis előtérbe érkezünk. Tovább haladva az egy légterű nappali-konyha-étkező fogadja a lakásba érkezőket, innen tudunk a napfényes délkeleti 3.93 nm es logiára is kilépni.A konyha a nappalihoz szorosan kapcsolódik, de annak megálmodása az új tulajdonosra vár.Ez a kis garzon lakás is minden kényelmet biztosíthat lakója számára. A 3.69 nm es fürdőszobában kádat terveztek, de igény szerint tusoló építése is megoldható. A WC külön helyiségben található.Az előszobából egy kis tárolóhelyiség is nyílik, mely akár egy gardrób is lehet. A lakás energiatakarékos, modern fűtés-hűtéséről geotermikus energia gondoskodik. Az "OKOS OTTHON " minden lakás tartozéka az elektromos redőnyökkel illetve a szellőztetőrendszerrel együtt. Egyedi igényeket melyek megtervezésében akár belsőépítész segítségét is tudjuk biztosítani, a kivitelezővel történő egyeztetés után meg lehet valósítani. Minden lakásban a fürdőszoba és WC kialakítását 3D -s térítésmentes, látványtervvel segítjük. Minden lakáshoz mélygarázsban parkolóhely megvásárolható, ahol egyedi igények alapján elektromos autó töltéséhez csatlakozás kialakítható.

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 18 lakásos társasházban napfényes magas földszinti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek, modern energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.
Dr.Futaki Zoltánné 0630-9462971

Tulajdonságok

lift